Bezienswaardigheden

 

[head]Falcony[/head]

De Falcony is een klein vogelpark gevestigd midden in Malindi. Het bijzondere van dit park is dat de meeste roofvogels niet in een kooi zitten. Naast de vogels is er ook een kleine collectie van slangen aanwezig.


[head]Gede Ruïnes[/head]

Gede ruïnes liggen midden in een bos. De omgeving is echt adembenemend. De gids zal u alles vertellen over het ontstaan van de ruïnes en de leefwijze van die tijd.


[head]Hell's kitchen[/head]

Het natuurwonder De Marafa Depression, ook wel Hell’s kitchen in de volksmond genoemd, is 300 jaar geleden ontstaan. Het bestaat uit kloven en afgronden. De kleuren van het zandsteen zijn adembenemend.


[head]Houtsnijwerk[/head]

Tijdens uw bezoek aan een coöperatie kunt u een kijkje nemen hoe de verschillende houtsnijwerken gemaakt worden. U zult u versteld staan van het vakmanschap van deze artiesten.


[head]Krokodillenfarm[/head]

Naast alle krokodillen in het park zitten hier ook varanen en diverse soorten slangen. Mocht u geen angst hebben kunt u zelfs eens voelen hoe het is om een boa om uw nek te hebben.


[head]Curiosa markt[/head]

Op de curiosa markt kunt u vele mooie dingen vinden voor weinig geld. Sieraden, riemen, tassen, fotolijstjes, houtsnijwerken, schilderijen, slippers en kleding is maar een kleine greep uit de collectie.


[head]Robinson Eiland[/head]

Dit eiland is zeker een bezoekje waard, u wordt er per boot heen gebracht. Tijdens uw verblijf krijgt u een heerlijke lunch geserveerd in het plaatselijke restaurant, alles komt rechtstreeks uit de oceaan.