NederlandsEnglishPolski

Inleiding

Welkom bij Bullshark!

Bullshark biedt u een breed assortiment aan activiteiten voor een onvergetelijke reis naar Kenia. Of u nu van big game vissen, een mooie safari of golfen houdt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De reizen op deze website geven u dan ook een indicatie , u kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Wij stemmen uw reis af op uw persoonlijke wensen!


safari

Bergbeklimmen

 

Mount Kenya is met een hoogte van 5.199 meter boven zeeniveau de hoogste berg in Kenia en de op twee na hoogste in Afrika, na de Kilimanjaro. De toppen zijn permanent bedekt met sneeuw en ijs.


Om de toppen Batian ( 5.199 m) en Nelion ( 5.188 m.) te bereiken moet je wel een ervaren bergbeklimmer zijn en heb je ook de nodige klimmaterialen nodig.


De meest toegangkelijke bergtop is Point Lenana met een hoogte van 4.985 meter. Om deze top te beklimmen hoef je niet echt ervaren te zijn. De tocht zal ongeveer 5 dagen duren en is echt spectaculair. Soms heb je wat meer tijd nodig om te acclimatiseren. Er zijn 3 verschillende routes die bewandeld kunnen worden. Alle routes zijn spectaculair en een uitdaging.

De beste tijd om te klimmen is van januari t/m maart en van eind augustus tot oktober.